Kozmetikusok - Budapesten - 14. kerületiek listája

Synergia Szépség és Alakformáló Központ

Cím: 1145 Budapest, Szugló utca 61-63.  térképen / útvonal ide

A Synergia Szépség és Alakformáló Központ szolgáltatásai: A hagyományos és modern kozmetikai arckezelések, tartós szőrtelenítés, fogyasztó, alakformáló, méregtelenítő, cellulit csökkentő, bőrfeszesítő testkezelések, egészségmegörző és terápiás eljárások. Kavitációs ultrahangos zsírbontás, bioelektromos izomstimulálás, orvosi gépi nyirokmasszázs, gyémántfejes mikrodermabrázió, aranykezelés, kaviár kezelés, rosacea kezelés, tartós szőrtelenítés, csokoládé kezelés, biokozmetika, arclifting, kozmetikai gyanta, professzionális smink. A kezeléseket mindig személyre szabottan alakítjuk ki Vendégeink igényeinek megfelelően. Honlap: http://www.synergiakozpont.hu


Budapest 14. kerületében a fenti kozmetikus (Synergia Szépség és Alakformáló Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 32
  • trolibusz: 82

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem