NATURA - Gyógymasszázs - Szépség

Cím: Szolnok, Konstantin út. 32.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
FÉRFI KOZMETIKA: hagyományos és ránckezelések korosztály szerint.
NAGYKEZELÉS: Időtartam 2 óra. Arctejes tisztítás, arcradír, kézi tisztítás, pakolások, elektromos energiafeltöltés, arcvasalás, kézmasszázs, arc, dekoltázs, váll, felkar kozmetikai és gyógymasszázsa.
KISKEZELÉS: Időtartam 60 perc.Elektromos energiafeltöltés, vasalás hatóanyaggal (rozacea esetén hatóanyagos pakolással helyettesítendő),arc,nyak,dekoltázs,felkar,fül,fej kozmetikai és gyógymasszázsa.
ALLERGIAMENTES SZEMPILLAFESTÉS: speciális szempilafestékkel az érzékenyek szeműek részére.
GYULLADÁSMENTES SZŐRTELENÍTÉS: A szőrtelenítéshez a hagyományos lehúzócsíkos gyantázáson kívül egy steril meleggyantás eljárást alkalmazok. Ez a spanyol gyanta, szőrgyengítő anyagokat is tartalmaz, így tartós használatával fokozatosan kitolódik a két gyantázás közötti időszak, a szőrszálak gyengülnek. A szőrgyengítés fokozható a SZŐRNÖVEKEDÉST CSÖKKENTŐ FOLYADÉK segítségével. Ezt a gyantát a fazonra, arcra, szemöldökre és hónaljra alkalmazom. Kevésbé fájdalmas, mint a lehúzócsíkos. Vendégeim 99%-ának nem gyullad be a bőre gyantázás után.
ARANYFÓLIÁS ARCKEZELÉS: extra bőrfiatalítás.
ALLERGIAMENTES GYANTA: Ezek a gyanták nem tartalmaznak colophoniumot –azaz fenyőgyantát , így bátran gyantáztathatnak azok is, akik a gyantára érzékenyek.



Kapcsolat, további információk: http://www.naturagyogymasszazs.hu

Térkép

A kozmetikus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem