Kulcsmásolás

Cím: Budapest 1144 Csertő park. 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kulcsbiléta - a kulcs vagy kulcscsomó megjelölésére egyúttal megcímkézésére szolgál a kulcsjelölőhöz képest annyi extrával hogy egy kis papírlappal van ellátva a biléta ahová beírhatjuk a kulcshoz fűződő feljegyzést
Autókulcs másolás - mint a nevében is benne van autókulcsok másolásáról van szó. Az eljárás megegyezik a hagyományos kulcsokéval.
Cilinderes kulcs - a legelterjedtebb kulcsfajta magyarországon a köznyelv csak úgy emlegeti hogy elzett kulcs, mert voltaképp az elzett kulcsok is szinte mind cilinderes kulcsok. 4-8 csakos kivitelben készülnek és az egyszerű kínai minőségtől kezdve a saválló biztonsági kivitelig minden féle van a piacon.
Kulcsjelölő - egyforma kulcsokra lett kitalálva hogy az ember meg tudja valahogy különböztetni a kulcsait. különböző színű és formájú jelölőkből mindenki megtalálja a neki tetszőt
Biztonsági kulcs - általában a betörés biztosabb kulcsokat soroljuk ide akár a bonyolultabb működése végett vagy megnövelt ellenállósága miatt a fizikai behatásokkal szemben.
Kéttollas kulcs - biztonsági kulcstípus két egymástól eltérő irányban elhelyezkedő tollazással. Magas biztonsági fokkal rendelkező bonyolult zárak is megtalálhatók itt.



A kulcsok használatakor nem érdemes megvárni azt a pillanatot, amikor a kulcs akadozik a zárban. A kopott kulcs tönkreteheti a zárat. Ez sokkal nagyobb költség, mint egy kulcs másolása ill. a zár cseréje. Kapcsolat, további információk: http://ciposzerviz.hu

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti kulcsmásoló (Kulcsmásolás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 131, 144, 231
  • trolibusz: 82
Térkép

A kulcsmásoló helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem