Aranykulcs

Cím: 1132 Budapest Victor Hugo utca 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gépparkunkat a precíz munkavégzés érdekében folyamatosan frissítjük. A kulcsmásolás során a piacvezető SILCA gyár gépeire és évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink gyakorlatára támaszkodhatunk. Négy kollégánk törekszik arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legkisebb várakozás idővel teljesítsük megrendelőink igényeit.
A kulcsmásolás az Aranykulcs Kft. alapvető szolgáltatása. A lakosság, a vállalkozások és közületek igényeinek megfelelően igyekszünk a lehető legszélesebb kínálatot biztosítani megrendelőink számára.
Legmodernebb számítógép vezérlésű gépeinkkel kopott kulcsok alapján eredeti gyári méretű kulcsokat készítünk, továbbá lehetőség van a gép adatbázisából kód alapján történő kulcskészítésre is.
Kínálatunkban megtalálható valamennyi típusú kulcs… egy és kéttollú kulcsok, különböző cilinderkulcsok, páncélszekrény-, tűkulcsok, tubuláris-, lapon mart-, pontfuratos-, ABLOY típusú, bizonyos védett profilú kulcsok.
Raktárkészletünk biztosítja, hogy nem okoz problémát a különböző típusokból a megfelelő darabszámot elkészíteni.
A nálunk vásárolt és másoltatott kulcsokra természetesen garanciát vállalunk, de arra törekszünk, hogy reklamációra egyáltalán ne kerüljön sor.



Kapcsolat, további információk: https://aranykulcs.hu/kulcsmasolas


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kulcsmásoló utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kulcsmásoló környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kulcsmásoló (Aranykulcs) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 76
  • villamos: 14
  • busz: 15, 115
Térkép

A kulcsmásoló helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem