Kulcsmásolók - Budapesten - 8. kerületiek listája

Dom-Zett Biztonságtechnikai Kft

Cím: 1081 Budapest, Népszínház utca 30  térképen / útvonal ide

Tevékenységi kör: Biztonságtechnika, Kulcs, Kulcsmásolás, Zár, Zárbetét, Zárrendszerek tervezése és kivitelezése Az ELZETT MINTABOLT a II. János Pál pápa térnél a 4-es metró megállójánál található a Népszínház utca 30 szám alatt. A zárszaküzlet az egyszerű kulcsmásolástól a zárak, zárbetétek értékesítésén keresztül a komplex zárrendszerek megtervezéséig és kivitelezéséig kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az üzlet elsősorban az EURO ELZETT és a KABA ELZETT, a német DOM és német ABUS termékeit forgalmazza. A vevők megtalálhatnak az olcsóbb termékektől a felső kategóriás termékekig mindent a kínálatban. Honlap: http://dom-zett.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kulcsmásoló utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kulcsmásoló környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti kulcsmásoló (Dom-Zett Biztonságtechnikai Kft) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 28, 28A, 37A, 37, 62
  • busz: 99, 217E

A kulcsmásoló helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem