Kutyakozmetikák - Budapesten - 10. kerületiek listája

Kőbányai kutyakozmetika

Cím: 1106 Budapest Kada utca 69.  térképen / útvonal ide

Simon Zsuzsanna Aysha vagyok, X. kerületi (Kőbánya) szalonomban minden tappancsost mérettől és fajtától függetlenül szépítek . Kedvenceiket az Önök kívánsága alapján kozmetikázom (standard szerinti vagy fantáziafrizurák elkészítését is vállalom). A gazdik részére kényelmes várakozó hely lett kialakítva, így a kutyus akár meg is várható. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy a kis kedvencek ne stresszként éljék meg a kozmetikázást, így a kutyusok vidáman a gazdik pedig elégedetten távoznak tőlünk . Honlap: http://www.ujhegyikutyakozmetika.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 10. kerületében a fenti kutyakozmetika (Kőbányai kutyakozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 95, 195

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem