Dogmopolite Kutyakozmetika Buda

Cím: 1024 Budapest, Fillér u. 16.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az okosság és intelligencia, illedelmesség, kedvesség, szófogadóság, szeretőképesség már-már minden olyan kvalitás, amivel rendelkezhet négylábú társunk! Mindezek mellett azonban nem szabad megfeledkeznünk szépségükről, ápoltságukról sem – ami nekünk első ránézésére talán csak esztétika, kutyusunknak jóérzés és egészség! Kapcsolat, további információk: http://www.dogmopolite.hu/hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kutyakozmetika környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti kutyakozmetika (Dogmopolite Kutyakozmetika Buda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56, 59B, 59, 61
  • busz: 5, 91, 149, 155, 156
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem