Pacsi Kutya és Cica Kozmetika

Cím: 1188 Budapest Kisfaludy utca 55/a  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bontás és Szárítás - Az egyik kellemetlenebb része a Kutyakozmetikának, de probáljuk különféle szőrbontó eszközökkel és anyagokkal elviselhetőbbé tenni kedvenceiknek a kozmetika ezen részét.
Fazonra igazítás - Előzetes megbeszélés alapján kap kedvence igény szerinti fazont. Próbálunk minden kérésnek eleget tenni ha a szőr minősége és mennyisége engedi a Gazdi által megálmodott külső elérését.
Fürdetés - Minőségi sampont és balzsamot használunk fürdetés során. Igény szerint hipoallergén samponnal is tudjuk kezelni kedvencét. Kérjük a kozmetikánkban ezt előre jelezzék.
Bűzmirigy kezelés - Igény szerint elvégezzük, de nagyobb és kellemetlenebb probléma esetén kérem forduljanak Állatorvoshoz. Szeretettel ajánljuk a Szent Bernát Kisállat Ambulanciát.
Karomvágás - Általában ezt a nyitvatartási időn belül bármikor el tudjuk végezni maximum pár perc várakozás után. Javasoljuk, hogy inkább bízzák szakemberre kedvenceiket az otthoni próbálkozás helyett.
Nyírás / Ollózás - Nagyon hosszú szőrű kedvencek esetén előnyírás szükséges a fürdetés elött. Így a hosszú és csomós szőrt nem mossuk át feleslegesen.

Szeretettel várunk minden fajtájú szépülni vágyó kutyust és cicust teljeskörű kozmetikai ellátással, mérsékelt árakkal és állatorvosi háttérrel a XVIII. kerületben. Kapcsolat, további információk: https://hu-hu.facebook.com/pacsi.kutyakozmetika/


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti kutyakozmetika (Pacsi Kutya és Cica Kozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 84E, 84M, 184, 284E
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem