Kutyakozmetikák - Budapesten - 9. kerületiek listája

Páva- 4 Bt. Kutya-Cica Kozmetika

Cím: 1094 Budapest Páva utca 4.  térképen / útvonal ide

10 éve működő kutya kozmetikában 18 éves szakmai gyakorlattal, profi szakemberek várják Önöket. Megbízható, állatszerető, türelmes kozmetikusok fogadják a kutyusokat. Nagy és kis testű kutyák egyaránt, válogatás nélkül. Honlap: http://web-hang.hu/pava/


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kutyakozmetika környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 9. kerületében a fenti kutyakozmetika (Páva- 4 Bt. Kutya-Cica Kozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 24G, 51, 51A
  • busz: 23E, 23

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem