Lidl üzlet

Cím: 8400 Ajka, Hársfa u. 1/a.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A LIDL ajándékutalványt bármelyik magyarországi LIDL üzletben fel lehet használni, a kártyán feltüntetett értékhatárig.
A LIDL akciós újságjában mindig érdemes odapillantani a lap tetejére, hogy az adott oldalon szereplő akciók mikortól érvényesek (általában a lap felső sarkában jelzik az akciók érvényességét). Egy újságon belül is vannak különböző dátumú akciók, ezért minden oldalon érdemes figyelni az akció dátumát a lap tetején.
Ha nem tud belépni Lidl Plus fiókjába, akkor ellenőrizze, hogy az alkalmazás legújabb verzióját használja-e (ha nem, akkor telepítse a friss verziót), illetve hogy helyesen adta-e meg telefonszámát, e-mail címét (ha elfelejtette a jelszavát, létrehozhat egy új jelszót a „Jelszó helyreállítása” funkcióval)
Elektromos töltés - Az elektromos gépjárműtöltő-állomás az áruház nyitvatartási idejében vehető igénybe. Csak akkor parkoljunk a töltőoszlopok előtti felfestett parkolóhelyekre, ha a töltési szolgáltatást igénybe vesszük. A töltés befejeztével csatlakoztassuk le a berendezést és hagyjuk el a parkolóhelyet, hogy más is hozzáférhessen a töltőhöz.
Az egyes termékekből az üzletekben éppen elérhető aktuális mennyiségek csak a boltokban tekinthetők meg, erről adattal a központi ügyfélszolgálat nem rendelkezik.
A LIDL-nél jelenleg házhozszállításra nincs lehetőség.
Az áruháznál mozgáskorlátozott parkoló rendelkezésre áll.
A LIDL üzletekben ajándékutalvány is kapható, amely bármelyik LIDL boltban megvásárolható különböző címletekben, és bárki számára jó ajándék lehet.
Friss pékáru - A LIDL üzletben van pékáru, amit helyben sütnek, minőségi alapanyagokból. Naponta többször is sütnek, így bármely napszakban lehet ropogós, langyos péksüteményt találni a boltok polcain. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.
A vásárlástól számított 90 napon belül a megvásárolt terméket vissza lehet vinni (a vásárlást igazoló blokkal együtt) bármelyik üzletbe, ahol a terméket kicserélik (ha van még készleten belőle) vagy visszaadják a termék vételárát.
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni.
Az üzletben vásárlásnál bankkártyával is lehet fizetni.
Ingyenes parkolásra van lehetőség
A LIDL a német Neckarsulm-i székhelyű Schwarz-csoport tagjaként Európa és a világ egyéb térségeinek vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatai közé tartozik.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-21:00
Kedd07:00-21:00
Szerda07:00-21:00
Csütörtök07:00-21:00
Péntek07:00-21:00
Szombat07:00-21:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem