Lidl üzlet

Cím: 9600 Sárvár, Rákóczi u. 12.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni.
Mozgáskorlátozott parkoló
Az egyes termékekből az üzletekben éppen elérhető aktuális mennyiségek csak a boltokban tekinthetők meg, erről adattal a központi ügyfélszolgálat nem rendelkezik.
Friss pékáru - A LIDL üzletben van pékáru, amit helyben sütnek, minőségi alapanyagokból. Naponta többször is sütnek, így bármely napszakban lehet ropogós, langyos péksüteményt találni a boltok polcain. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.
Az üzletben vásárlásnál bankkártyával is lehet fizetni.
A LIDL üzletekben ajándékutalvány is kapható, amely bármelyik LIDL boltban megvásárolható különböző címletekben, és bárki számára jó ajándék lehet. A LIDL ajándékutalványt bármelyik magyarországi LIDL üzletben fel lehet használni, a kártyán feltüntetett értékhatárig.
Az üzletnél van ingyenes parkolási lehetőség
A LIDL üzletekben van lehetőség használt vagy elektronikai hulladék termékek leadására.
A vásárlástól számított 90 napon belül a megvásárolt terméket vissza lehet vinni (a vásárlást igazoló blokkal együtt) bármelyik üzletbe, ahol a terméket kicserélik (ha van még készleten belőle) vagy visszaadják a termék vételárát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:30-21:00
Kedd06:30-21:00
Szerda06:30-21:00
Csütörtök06:30-21:00
Péntek06:30-21:00
Szombat06:30-21:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem