Lidl üzlet

Cím: 7090 Tamási, Deák Ferenc u. 10/a.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ingyenes parkolásra van lehetőség
A LIDL-nél nincs házhozszállítási szolgáltatás.
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni. Ha nem tud belépni Lidl Plus fiókjába, akkor ellenőrizze, hogy az alkalmazás legújabb verzióját használja-e (ha nem, akkor telepítse a friss verziót), illetve hogy helyesen adta-e meg telefonszámát, e-mail címét (ha elfelejtette a jelszavát, létrehozhat egy új jelszót a „Jelszó helyreállítása” funkcióval)
A LIDL ajándékutalványt bármelyik magyarországi LIDL üzletben fel lehet használni, a kártyán feltüntetett értékhatárig.
Az egyes termékekből az üzletekben éppen elérhető aktuális mennyiségek csak a boltokban tekinthetők meg, erről adattal a központi ügyfélszolgálat nem rendelkezik.
A vásárlástól számított 90 napon belül a megvásárolt terméket vissza lehet vinni (a vásárlást igazoló blokkal együtt) bármelyik üzletbe, ahol a terméket kicserélik (ha van még készleten belőle) vagy visszaadják a termék vételárát.
A LIDL üzletekben ajándékutalvány is kapható, amely bármelyik LIDL boltban megvásárolható különböző címletekben, és bárki számára jó ajándék lehet.
Az áruháznál mozgáskorlátozott parkoló rendelkezésre áll.
Az üzletben vásárlásnál bankkártyával is lehet fizetni.
A LIDL a német Neckarsulm-i székhelyű Schwarz-csoport tagjaként Európa és a világ egyéb térségeinek vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatai közé tartozik.
Friss pékáru - A LIDL üzletben van pékáru, amit helyben sütnek, minőségi alapanyagokból. Naponta többször is sütnek, így bármely napszakban lehet ropogós, langyos péksüteményt találni a boltok polcain. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.
A LIDL akciós újságjában mindig érdemes odapillantani a lap tetejére, hogy az adott oldalon szereplő akciók mikortól érvényesek (általában a lap felső sarkában jelzik az akciók érvényességét). Egy újságon belül is vannak különböző dátumú akciók, ezért minden oldalon érdemes figyelni az akció dátumát a lap tetején.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-21:00
Kedd07:00-21:00
Szerda07:00-21:00
Csütörtök07:00-21:00
Péntek07:00-21:00
Szombat07:00-21:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem