Lidl üzlet

Cím: Budapest, VIII. Teleki tér 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A LIDL ajándékutalványt bármelyik magyarországi LIDL üzletben fel lehet használni, a kártyán feltüntetett értékhatárig.
A LIDL-nél jelenleg házhozszállításra nincs lehetőség.
Elektromos töltés - Az elektromos gépjárműtöltő-állomás az áruház nyitvatartási idejében vehető igénybe. Csak akkor parkoljunk a töltőoszlopok előtti felfestett parkolóhelyekre, ha a töltési szolgáltatást igénybe vesszük. A töltés befejeztével csatlakoztassuk le a berendezést és hagyjuk el a parkolóhelyet, hogy más is hozzáférhessen a töltőhöz.
A LIDL a német Neckarsulm-i székhelyű Schwarz-csoport tagjaként Európa és a világ egyéb térségeinek vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatai közé tartozik.
Az üzletben vásárlásnál bankkártyával is lehet fizetni.
A LIDL akciós újságjában mindig érdemes odapillantani a lap tetejére, hogy az adott oldalon szereplő akciók mikortól érvényesek (általában a lap felső sarkában jelzik az akciók érvényességét). Egy újságon belül is vannak különböző dátumú akciók, ezért minden oldalon érdemes figyelni az akció dátumát a lap tetején.
Az áruháznál mozgáskorlátozott parkoló rendelkezésre áll.
Az egyes termékekből az üzletekben éppen elérhető aktuális mennyiségek csak a boltokban tekinthetők meg, erről adattal a központi ügyfélszolgálat nem rendelkezik.
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni.
Friss pékáru - A LIDL üzletben van pékáru, amit helyben sütnek, minőségi alapanyagokból. Naponta többször is sütnek, így bármely napszakban lehet ropogós, langyos péksüteményt találni a boltok polcain. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:30-21:30
Kedd06:30-21:30
Szerda06:30-21:30
Csütörtök06:30-21:30
Péntek06:30-21:30
Szombat06:30-21:30
Vasárnap07:00-19:00

Telefon: +36 80 020 534 Törzsvásárlói program: LIDL Plus Honlap: lidl.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Lidl üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Lidl üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti Lidl üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 23, 24, 28, 28A, 37A, 37, 62
  • busz: 99
Térkép

A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon
Kapcsolat Adatvédelem