Varga Sarolta

Cím: Budapest, IX. ker Tinódi utca  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
az írás, olvasás újratanulása
az aktív szókincs fejlesztése
a beszédértés kialakítása
a verbális blokkok oldása
a kommunikáció kialakítása verbális, non verbális szinten
a passzív szókincs aktiválása



Logopédusként afázia terápiát végzek első sorban agyi érkatasztrófán átesett, fejsérülést, balesetet szenvedett, vagy agydaganatban szenvedő betegeknek. Amennyiben a beszédközpont sérül, a beszéd és a beszédértés enyhe, közép súlyos, vagy súlyos zavara lép föl. Az afázia terápia célja a beteg kommunikációjának (beszéd, írás, olvasás) logopédiai módszerek által a lehető legmagasabb szintre történő visszaállítása, ezáltal életminőségének javítása. Kapcsolat, további információk: http://www.beszedtanulas.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti logopédus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a logopédus környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti logopédus (Varga Sarolta) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 51, 51A
  • busz: 6, 15, 54, 55, 212A, 212, 212B, 223E, 224E, 224, 255E
  • hév: H7
Térkép

A logopédus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem