Trappsifüles Mozgás- és Készségfejlesztő Központ

Cím: 1193, Budapest, Táncsics Mihály utca 72.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Csoportos foglalkozások
TRX a rehabilitációban
Pfaffenrot-féle manuális technika – Szinergetikus Reflexterápia (SzRT)
Konduktív pedagógia/nevelés
Mozgásterápia – Gyógytorna
Gyermekfejlesztés és vizsgálat
TSMT – Tervezett Szenzomotoros Tréning
Kismama torna és jóga
Logopédia
A kinesio tape



Régi álmunk volt egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja azt a foglalkozást, amire szüksége van. Ahol a légkör családias és mindenki jól érzi magát. Elsődleges számunkra a szakértelem és a családias hangulat ötvözése, a személyes kapcsolat kiépítése a terapeuta és páciens között. Jó látni, ahogy a csoportos óráknál kialakul egy közösség és akár új barátságok születnek. Az idő előrehaladtával az Édesanyák és bizony sokszor az Édesapák is egyre több mondókát tanulnak és egyre biztosabban mozgatják gyermekeiket. A babákból kúszó-mászók lesznek, a kúszó-mászókból pedig tipegők. Ez idő alatt nyomon tudjuk követni a gyermekek fejlődését, és ezt a szülőkkel megbeszélni. Minden órát próbálunk színessé tenni, új készségfejlesztő eszközöket használni. A különböző vizsgálatok és a tanácsadás is nagyon fontos szerepet játszik a Trappsifülesben, már csecsemőkortól egészen tinédzser korig. Az első találkozás alkalmával megvizsgáljuk a gyermeket, egyénre szabott feladatokat tanítunk be a szülőnek, és szakvéleményt adunk a vizsgálat eredményéről. Amennyiben szükséges egyéni fejlesztést tartunk, de sokszor csak kontroll vizsgáltra hívjuk vissza a babákat, vagy csoportos foglalkozást ajánlunk. Az egyéni órákat próbáljuk játékosan felépíteni, hogy hatékonyabban haladjon a fejlesztés és a gyermekek is motiváltak maradjanak, legyen az gyógytorna, TSMT, logopédia, stb. Sok gyerek hosszú időn át is járhat fejlesztésre, így célunk, hogy nevetve érkezzen hozzánk és távozáskor is ugyanezt a mosolyt lássuk az arcán. Kollégáinkkal az évek alatt különböző szakterületeken sok tapasztalatot és információt gyűjtöttünk, Magyarországon és külföldön egyaránt. Szeretünk teamben dolgozni és konzultálni. Mindig fejlesztjük magunkat, kongresszusokra, tanfolyamokra járunk és továbbképzéseken bővítjük tudásunkat. Várunk mindenkit szeretettel foglalkozásainkra! A Trappsifüles csapata Kapcsolat, további információk: http://trappsifules.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti logopédus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti logopédus (Trappsifüles Mozgás- és Készségfejlesztő Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 182, 182A, 184
Térkép

A logopédus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem