TiciTransport - Sittszállítás - Lomtalanítás


Szolgáltatások
Cégünk vezető szolgáltatása, a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt, konténer lerakása nélkül.
Pontosan tudjuk, hogy a felgyülemlett hulladékok elszállítása egy nagyon macerás és időigényes folyamat tud lenni, de ha ezt ránk bízza, akkor bebizonyítjuk az ellenkezőjét.
Cégünk 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel dolgozik, mind a zsákos sittszállítás, lomtalanítás és az építőanyag szállítás területén is egyaránt. Ennek köszönhetően, Budapest belvárosában is külön behajtási engedély kötelezettség nélkül tudjuk elvégezni, a sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos feladatainkat. Megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani nyitott, zárt illetve billenőplatós kisteherautókat is egyaránt.
Szolgáltatási területünkön kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, valamint rendelkezésünkre állnak olyan egyedülálló technikai felszerelések, amelyek a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelésének időtartamát jelentősen csökkenteni tudják.



Kapcsolat, további információk: http://ticitransport.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem