Magnet Bank fiók - Belvárosi fiók

Cím: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 9-11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Elektronikus szolgáltatások
Kártyák
Számlavezetés
Hitelek - lakossági hitelek, jelzáloghitelek, otthonfelújítási lakáshitel, babaváró hitel, személyi kölcsön autóvásárlásra, személyi kölcsön lakásfelújításra, egyéb személyi kölcsön, folyószámlahitel
Bankkártya letiltás szükség esetén a nap 24 órájában kezdeményezhetó a +36-1-766-4544 telefonszám hívásával, illetve bármelyik Magnet Bank fiókban.
BetétekBudapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Magnet Bank fiók utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Magnet Bank fiók környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti Magnet Bank fiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2, 2B
  • busz: 15, 115
Térkép

A Magnet Bank fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon
Kapcsolat Adatvédelem