Manikűrösök, pedikűrösök - Budapesten - 16. kerületiek listája

Lábápolás, Gyógypedikűr, Gépi pedikűr

Cím: 1163 Budapest Galgahévíz u. 2.  térképen / útvonal ide

Esztétikai pedikűr - Gyógypedikűr - Gépi pedikűr Mi a különbség köztük? Esztétikai és gyógypedikűr menete Esztétikai pedikűr során eltávolítom a talpon és sarkon található bőrkeményedéseket, a körmöket rövidítem és formázom. Ha a vendég igényt tart rá, akkor a körmeit körömlakkal, vagy tartósabb gél lakkal (zselé lakk) kifestem. A kezelés végét krémezéssel zárom. Gyógypedikűr során megszüntetem a fájó és kellemetlen tüneteket okozó problémákat: túlzott bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm, gombás köröm. Ha a vendég igényt tart rá, akkor a körmeit körömlakkal, vagy tartósabb gél lakkal (zselé lakk) kifestem. A kezelés végét krémezéssel zárom. ​Gépi pedikűr kíméletes, fájdalommentes, sérülésmentes és biztonságos módszer a láb ápolására. Lábápolás során kockázati tényezőt jelent a neuropátiás, cukorbeteg láb pedikűrözése, esetleg a vendég vérzékenysége illetve vérhígító szedése. A sérülések elkerülése végett a gép segítségével távolítom el az elhalt hámsejteket, melyet a pedikűrgép finom gyémántszemcséi kíméletesen dörzsölnek le. A gépi pedikűr alkalmazása nemcsak a esztétikai szempontból nyújt tökéletes eredményt, hanem gyógypedikűr során is biztonsággal alkalmazható. A megvastagodott, gombás körmök elvékonyítására legalkalmasabb ez az eszköz. Megfelelő használatával kíméletesen lehet a benőtt körmöt eltávolítani. A kezelések során kézi és gépi pedikűrt kombinálva alkalmazom, mindig a vendég lábának igényeinek megfelelően. A szalon kialakítása során kifejezetten figyeltem a vendégek kényelmére, így a kezelések során a vendégek kényelmes, elektromos magasságállítású székben foglalnak helyett, így nem kell semmilyen tornagyakorlatot végezniük (lábemelés, láb megtartása) a lábápolás során. Honlap: http://labapolas-gyogypedikur.hupont.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti manikűrös, pedikűrös utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 16. kerületében a fenti manikűrös, pedikűrös (Lábápolás, Gyógypedikűr, Gépi pedikűr) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 45, 92A, 92
  • hév: H8, H9

A manikűrös, pedikűrös helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem