Manikűrösök, pedikűrösök - Budapesten - 10. kerületiek listája

Ildinails - Szenyán Ildikó kéz és lábápoló

Cím: 1102 Budapest Kőrösi Csoma Sándor út 21.  térképen / útvonal ide

Női-férfi manikűr, pedikűr, gyógypedikűr, masszázsfotelben. Gél lakkozás, spa manikűr és spa pedikűr, talpmasszázs, cipőfertőtlenítés. Folyamatos akciókkal várom Budapest X. kerületében. Bízza rám kezeit, lábait! Budapest területén manikűr és pedikűr kezelés az otthonában is igényelhető, hétvégén is. Ne várja meg, míg fájni kezd és ronda lesz, hívjon időpont egyeztetésre. Elérhetőségek, további információk: http://manikur-mukorom-pedikur.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti manikűrös, pedikűrös utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 10. kerületében a fenti manikűrös, pedikűrös (Ildinails - Szenyán Ildikó kéz és lábápoló) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 3, 28A, 28, 62, 62A
  • busz: 9, 95, 117, 162, 162A, 185, 195, 217, 262

A manikűrös, pedikűrös helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem