Budapesti Alfa (korábban Aegon) biztosító irodák V. kerület Kálvin tér környékén

Budapest 5. kerületi Kálvin tér közelében található Alfa (korábban Aegon) biztosító irodák. Még több Alfa (korábban Aegon) biztosító irodaért megnézheti a teljes 5. kerületi Alfa (korábban Aegon) biztosító iroda listát.

1091 Budapest Üllői út 3 (térképen / útvonal ide)

Nyitvatartási információk, Szolgáltatások: Lakásbiztosítás - Számos kár érheti otthonunkat és az ott tárolt ingóságokat. A lak ...

további információk

Központi ügyfélszolgálati iroda

1091 Budapest Üllői út 1 (térképen / útvonal ide)

Nyitvatartási információk, Szolgáltatások: Casco biztosítás - Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, ...

további információk

Ha tud olyan helyet, ami hiányzik a listából, vagy egyéb hibát talált, akkor kérjük, jelezze az oldal tetején található beküldőlinken.

Az Alfa Biztosító új név a magyar biztosítási palettán, valójában – jogelődei révén – a vállalat Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintő biztosítótársasága, története a múlt század közepéig nyúlik vissza. 1949-ben megalakult az Állami Biztosító Nemzeti Vállalat, amely az akkori viszonyok között széles rétegeknek nyújtott biztosítási szolgáltatást. A társaságot 1992-ben privatizálták, amely során a holland székhelyű nemzetközi Aegon vállalatcsoport többségi tulajdont szerzett. A vállalat ÁB-AEGON, majd Aegon Magyarország néven az elmúlt 30 éven keresztül a magyar biztosítási piac meghatározó szereplőjeként segítette ügyfeleit a pénzügyi biztonságuk megteremtésében.

Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem