Budapesti piacok - IX. kerület - 3-as metró (M3) Kálvin tér megálló környéke

Budapest 9. kerületi 3-as metró (M3) Kálvin tér megálló közelében található piacok. Még több piacért megnézheti a teljes 9. kerületi piac listát.

Nagyvásárcsarnok

Cím: 1093 Budapest Vámház krt. 1-3. (térképen / útvonal ide)

Telefonszám: 366-3300 ...

bővebben

Ha tud olyan helyet, ami hiányzik a listából, vagy egyéb hibát talált, akkor kérjük, jelezze az oldal tetején található beküldőlinken.

3-as metró (M3) Kálvin tér megálló a közelben van, de utazásnál vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.

A piac olyan hely, ahol rendszeres kereskedés folyik különböző termékekkel. A piacon árusított termékek származhatnak nagykereskedőktól, illetve a termelők saját termékeiket is árusíthatják közvetlenül a fogyasztóknak.

A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem