MHB bank ATM - mobil bankfiók

Cím: 7064 Gyönk Ady Endre utca 562  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bankkártya letiltását szükség esetén lehet kezdeményezni a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, illetve bármelyik MHB bankfiókban.
Készpénz-felvételi funkcióval rendelkezik
PIN kód változtatás - Az új PIN-kód megadásakor ügyeljen arra, hogy ne adjon meg könnyen kikövetkeztethető számkombinációt pl. 1234 vagy születési dátumot. A PIN-kódot ne írja a kártyára, és ne tárolja azzal egy helyen!
Az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. – a Takarékbank Zrt. beolvadásával – 2023. április 30-án egyesült, és az így létrejött kereskedelmi bank, mint a Magyar Bankholding bankcsoport anyabankja 2023. május 1-jétől MBH Bank Nyrt. (a továbbiakban: MBH Bank) név alatt működik tovább.
Egyenleglekérdezés - A kártyával még igénybe vehető egyenleg lekérdezhető.
Fiókhoz tartozó ATM
Elektronikus levélben érkezett linkre kattintva sose adja meg személyes adatait, bejelentkezésekhez szükséges adatait, jelszavait és bankkártya adatait.
Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete. A modern, univerzális bank célja, hogy mindenki számára elérhető, korszerű pénzügyi szolgáltatásaival, folyamatosan bővülő termékpalettájával kiszolgálja a lakossági és vállalati-intézményi ügyfeleit egyaránt.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfőzárva
Keddzárva
Szerda9:30-13:45
Csütörtökzárva
Péntekzárva
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Térkép

Az MHB bank ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem