MHB bank ATM

Cím: 3100 Salgótarján Klapka út 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Elektronikus levélben érkezett linkre kattintva sose adja meg személyes adatait, bejelentkezésekhez szükséges adatait, jelszavait és bankkártya adatait.
Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete. A modern, univerzális bank célja, hogy mindenki számára elérhető, korszerű pénzügyi szolgáltatásaival, folyamatosan bővülő termékpalettájával kiszolgálja a lakossági és vállalati-intézményi ügyfeleit egyaránt.
Az ATM elérhetősége 0-24 órás - Az ATM éjjel-nappal, gyorsan és kényelmesen használható.
PIN kód változtatás - Az új PIN-kód megadásakor ügyeljen arra, hogy ne adjon meg könnyen kikövetkeztethető számkombinációt pl. 1234 vagy születési dátumot. A PIN-kódot ne írja a kártyára, és ne tárolja azzal egy helyen!
Befizető ATM - Befizető ATM-ek segítségével bármikor, akár a bankfiókok nyitvatartási idején túl, hétvégén és ünnepnapokon is be lehet fizetni készpénzt a bankszámlára.
Egyenleglekérdezés - A kártyával még igénybe vehető egyenleg lekérdezhető.
Az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. – a Takarékbank Zrt. beolvadásával – 2023. április 30-án egyesült, és az így létrejött kereskedelmi bank, mint a Magyar Bankholding bankcsoport anyabankja 2023. május 1-jétől MBH Bank Nyrt. (a továbbiakban: MBH Bank) név alatt működik tovább.
Bankkártya letiltását szükség esetén lehet kezdeményezni a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, illetve bármelyik MHB bankfiókban.
Érintéses használat (NFC) - Egyszerűbb és gyorsabb tranzakciós folyamat. Nincs több ATM-ben felejtett kártya, hiszen egyetlen érintés is elegendő.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő0:00-24:00
Kedd0:00-24:00
Szerda0:00-24:00
Csütörtök0:00-24:00
Péntek0:00-24:00
Szombat0:00-24:00
Vasárnap0:00-24:00

Térkép

Az MHB bank ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem