MHB bank ATM - Szegedi fiók

Cím: 6720 Szeged, Kölcsey u. 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bankkártya letiltását szükség esetén lehet kezdeményezni a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, illetve bármelyik MHB bankfiókban.
Az ATM elérhetősége 0-24 órás - Az ATM éjjel-nappal, gyorsan és kényelmesen használható.
Befizető ATM - Befizető ATM-ek segítségével bármikor, akár a bankfiókok nyitvatartási idején túl, hétvégén és ünnepnapokon is be lehet fizetni készpénzt a bankszámlára.
Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete. A modern, univerzális bank célja, hogy mindenki számára elérhető, korszerű pénzügyi szolgáltatásaival, folyamatosan bővülő termékpalettájával kiszolgálja a lakossági és vállalati-intézményi ügyfeleit egyaránt.
Egyenleglekérdezés - A kártyával még igénybe vehető egyenleg lekérdezhető.
Elektronikus levélben érkezett linkre kattintva sose adja meg személyes adatait, bejelentkezésekhez szükséges adatait, jelszavait és bankkártya adatait.
Fiókhoz tartozó ATM
Érintéses használat (NFC) - Egyszerűbb és gyorsabb tranzakciós folyamat. Nincs több ATM-ben felejtett kártya, hiszen egyetlen érintés is elegendő.
PIN kód változtatás - Az új PIN-kód megadásakor ügyeljen arra, hogy ne adjon meg könnyen kikövetkeztethető számkombinációt pl. 1234 vagy születési dátumot. A PIN-kódot ne írja a kártyára, és ne tárolja azzal egy helyen!

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő0:00-24:00
Kedd0:00-24:00
Szerda0:00-24:00
Csütörtök0:00-24:00
Péntek0:00-24:00
Szombat0:00-24:00
Vasárnap0:00-24:00

Térkép

Az MHB bank ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem