MHB bankfiók

Cím: 8000 Székesfehérvár Budai út 36  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Megtakarítások - rendszeres megtakarítási program, lekötött betétek, befektetési alapok, állampapírok, részvények, adókedvezményre jogosító termékek, nyereménybetét
A bankfiókban pénztár rendelkezésre áll
Lakossági ügyfelek - számlavezetés, kölcsönök, megtakarítások, biztosítások, digitális szolgáltatások
Forint készpénzt forgalmaznak a fiókban
Számlavezetés - Számlavezetési termékek, bankkártyák, online számlanyitás, széfszolgáltatás, stb.
A bankfiókban van bankautomata (ATM)
MFB Pont - Az MFB Pontok lehetőséget adnak arra, hogy a gazdasági értelemben elmaradottabb térségek felzárkóztatása gyorsuljon, a kistelepülések és a nagyvárosok közötti, gazdasági értelemben vett különbségek csökkenjenek. A hálózat ugyanakkor azokra a nagyobb településekre is hangsúlyt fektet, ahol sok kis- és közepes vállalkozás működik, és ahol ezért a tapasztalatok szerint a legnagyobb az érdeklődés az uniós pályázatok iránt.
Nyugdíjpénztárak - Biztonságos nyugdíjas évek? Nem csak álom. Tudatos gondoskodással megteremtheti nyugdíjas évei anyagi biztonságát.
USD készpénzt forgalmaznak a fiókban
EURO készpénzt forgalmaznak a fiókban
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Hitelkártya - Bankkártyával szabadon felhasználható, újratöltődő, személyre szabott hitelkeret. Rugalmas törlesztési lehetőség. Nem szükséges számlát nyitni és fedezetet elhelyezni, a költések fedezetéül személyre szabott hitelkeret szolgál. Díjmentes vagy opcionálisan igényelhető utas (betegség-, baleset-, és poggyász-) biztosítás külföldi utazások esetén. Díjmentes korszerű elektronikus szolgáltatások. További extra kedvezmények, szolgáltatások.
Ügyfélhívó
Vállalati termékértékesítés
HUF és EURO készpénzt forgalmaznak a fiókban
Biztosítások - utas és vagyonbiztosítás, egyéni élet- és nyugdíjbiztosítások, baleset-, élet-, jövedelem és extra biztosítások, hitelfedezeti biztosítások
Kölcsönök - lakáscélú kölcsönök, szabad felhasználású kölcsönök, babaváró kölcsön, áruhitel, lízing+ autofinanszírozás, hitelkártyák

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-17:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök8:00-16:00
Péntek8:00-15:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám: (22) 515-260 SWIFT kód (BIC): MKKBHUHB Honlap: mbhbank.hu

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

Az MHB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem