MHB bankfiók - Mammut

Cím: 1024 Budapest, Széna tér 4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
EURO készpénzt forgalmaznak a fiókban
Bankkártyák - VISA, Mastercard, betéti kártya, hitelkártya
Kölcsönök - lakáscélú kölcsönök, szabad felhasználású kölcsönök, babaváró kölcsön, áruhitel, lízing+ autofinanszírozás, hitelkártyák
Széffel rendelkezik
Számlavezetés - Számlavezetési termékek, bankkártyák, online számlanyitás, széfszolgáltatás, stb.
Forint készpénzt forgalmaznak a fiókban
HUF / EUR készpénz forgalmazása
Ügyfélhívó
Kisvállalkozói termékértékesítés
Biztosítások - utas és vagyonbiztosítás, egyéni élet- és nyugdíjbiztosítások, baleset-, élet-, jövedelem és extra biztosítások, hitelfedezeti biztosítások
A bankfiókban pénztár rendelkezésre áll
Money+ ügyintézés
Megtakarítások - rendszeres megtakarítási program, lekötött betétek, befektetési alapok, állampapírok, részvények, adókedvezményre jogosító termékek, nyereménybetét
Lakossági ügyfelek
Lakossági termékértékesítés - számlavezetés, kölcsönök, megtakarítások, biztosítások, digitális szolgáltatások
A bankfiókban van bankautomata (ATM)
Mozgáskorlátozott parkoló
Lakossági ügyfelek - számlavezetés, kölcsönök, megtakarítások, biztosítások, digitális szolgáltatások
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Fizikailag akadálymentesen megközelíthető ATM
Nyugdíjpénztárak - Biztonságos nyugdíjas évek? Nem csak álom. Tudatos gondoskodással megteremtheti nyugdíjas évei anyagi biztonságát.
USD készpénz forgalmazása
Hitelkártya - Bankkártyával szabadon felhasználható, újratöltődő, személyre szabott hitelkeret. Rugalmas törlesztési lehetőség. Nem szükséges számlát nyitni és fedezetet elhelyezni, a költések fedezetéül személyre szabott hitelkeret szolgál. Díjmentes vagy opcionálisan igényelhető utas (betegség-, baleset-, és poggyász-) biztosítás külföldi utazások esetén. Díjmentes korszerű elektronikus szolgáltatások. További extra kedvezmények, szolgáltatások.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00-17:00
Kedd9:00-17:00
Szerda9:00-17:00
Csütörtök9:00-17:00
Péntek9:00-17:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám: (1) 336 2420

Az MHB bankfiók az üzletközpont épületében található. A Mammut mélygarázsában és a parkolóházban 850 parkolóhelyet várja az autóval érkező látogatókat. A parkolóba bérlet is vásárolható. A Mammut I. és a Mammut II. parkoló garázsában elektromos töltőpont is a látogatók rendelkezésére áll elektromos járművük feltöltéséhez.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti MHB bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17, 56A, 56, 59B, 59A, 59, 61
  • busz: 16A, 16, 21, 21A, 22, 22A, 39, 60B, 91, 102, 116, 128, 129, 139, 140A, 140, 149, 155, 156, 221, 222
Térkép

Az MHB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem