MKB bankfiók - Duna Plaza

Cím: 1138 Budapest Váci út 178-182.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Akadálymentes
Ügyfélhívó
Nyugdíjpénztárak
ATM
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Lakossági termékértékesítés
Kisvállalkozói termékértékesítés
Széffel rendelkezik
USD készpénz forgalmazása
HUF / EUR készpénz forgalmazása

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00-17:00
Kedd9:00-17:00
Szerda9:00-17:00
Csütörtök9:00-17:00
Péntek9:00-17:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Telefonszám: (1) 239-5110

Az MKB bankfiók az üzletközpont épületében található. A Duna Plaza területén ingyenes WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenesen lehet internetezni. A Duna Plazában a parkolás fizetős, illetve ingyenes lehet bizonyos szolgáltatások igénybevétele esetén. Ezekről a kivételekről a Duna Plaza honlapján lehet tájékozódni.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti MKB bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 105, 178
Térkép

Az MKB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem