MKB bankfiók

Cím: 7400 Kaposvár, Széchenyi tér 7.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az MKB bank telefonos ügyfélszolgálata a 06 80 350 350 telefonszámon érhető el.
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Megtakarítások - lekötött betétek, rendszeres megtakarítások, nyugdíj-előtakarékossági számla, MKB Nyugdíjpénztár, befektetési alapok
MFB Pont
USD készpénz forgalmazása
Ügyfélhívó
Napi pénzügyek - számlavezetés, bankkártyák, hitelkártyák, elektronikus banki szolgáltatások
Nyugdíjpénztárak - Biztonságos nyugdíjas évek? Nem csak álom. Tudatos gondoskodással megteremtheti nyugdíjas évei anyagi biztonságát.
Kisvállalkozói termékértékesítés
HUF / EUR készpénz forgalmazása
Széffel rendelkezik
Lekötött betétek - A már alacsony minimum összegtől elérhető lekötött betétek kiszámítható és kis kockázatú megtakarítási megoldást nyújtanak, ha csak rövid időre szeretnénk lekötni a pénzünket.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-17:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök8:00-16:00
Péntek8:00-15:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Telefonszám: (82) 527-940

Térkép

Az MKB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem