MHB bankfiók - Campona

Cím: 1222 Budapest Nagytétényi út 37-43.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
HUF / EUR készpénz forgalmazása
Nyugdíjpénztárak - Biztonságos nyugdíjas évek? Nem csak álom. Tudatos gondoskodással megteremtheti nyugdíjas évei anyagi biztonságát.
Megtakarítások - rendszeres megtakarítási program, lekötött betétek, befektetési alapok, állampapírok, részvények, adókedvezményre jogosító termékek, nyereménybetét
Fizikailag akadálymentesen megközelíthető A bankfiókban van bankautomata (ATM)
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Biztosítások - utas és vagyonbiztosítás, egyéni élet- és nyugdíjbiztosítások, baleset-, élet-, jövedelem és extra biztosítások, hitelfedezeti biztosítások
Számlavezetés - Számlavezetési termékek, bankkártyák, online számlanyitás, széfszolgáltatás, stb.
EUR készpénzforgalmazás
HUF készpénzforgalmazás
Ügyfélhívó
A bankfiókban van bankautomata (ATM)
Hitelkártya - Bankkártyával szabadon felhasználható, újratöltődő, személyre szabott hitelkeret. Rugalmas törlesztési lehetőség. Nem szükséges számlát nyitni és fedezetet elhelyezni, a költések fedezetéül személyre szabott hitelkeret szolgál. Díjmentes vagy opcionálisan igényelhető utas (betegség-, baleset-, és poggyász-) biztosítás külföldi utazások esetén. Díjmentes korszerű elektronikus szolgáltatások. További extra kedvezmények, szolgáltatások.
Lakossági termékértékesítés - számlavezetés, kölcsönök, megtakarítások, biztosítások, digitális szolgáltatások

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00-17:00
Kedd9:00-17:00
Szerda9:00-17:00
Csütörtök9:00-17:00
Péntek9:00-17:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám: 362-8080

Az MHB bankfiók az üzletközpont épületében található. A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont autóval megközelíthető a Nagytétényi útról, a 6-os főútról és az M0-ás, M6-os irányából. Több, mint 2000 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőség várja a látogatókat. A Campona bevásárlóközpontot számos busz vonal és a vonat is érinti, a Bikás park felől 213-as, 214-es, 114-es járatok, illetve a Keleti pályaudvar vonalától a 133E jelzésű autóbuszok. Ezek mellett a 150-es, 138-as, 33-as autóbuszok is megállnak a bevásárlóközpontot előtt.

BKV megállók

Budapest 22 kerületében a fenti MHB bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 13, 13A, 33, 88, 101E, 113, 113A, 114, 133E, 138, 150B, 150, 213, 214, 287
Térkép

Az MHB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem