MKB bankfiók

Cím: 1132 Budapest Nyugati tér 4.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Money+ ügyintézés
USD készpénz forgalmazása
Napi pénzügyek - számlavezetés, bankkártyák, hitelkártyák, elektronikus banki szolgáltatások
Lakossági termékértékesítés
ATM
Akadálymentes
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Nyugdíjpénztárak
HUF / EUR készpénz forgalmazása
Ügyfélhívó
Pénztár
Fizikailag akadálymentesen megközelíthető ATM
Kisvállalkozói termékértékesítés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-17:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök8:00-16:00
Péntek8:00-15:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Telefonszám: 288-4000


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti MKB bankfiók utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az MKB bankfiók környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti MKB bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 72M, 73M
Térkép

Az MKB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem