MKB bankfiók

Cím: 1138 Budapest Váci út 193.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Fizikailag akadálymentesen megközelíthető ATM
Akadálymentes
ATM
Kisvállalkozói termékértékesítés
HUF / EUR készpénz forgalmazása
Vállalati termékértékesítés
Pénztár
Betéti kártyák - lakossági betéti kártyák (dombornyomott betéti kártya, mellyel belföldön, külföldön és az interneten is lehet vásárolni, és készpénzt lehet felveni; nem dombornyomott betéti kártya, elsősorban mindennapos vásárlásokhoz és készpénzfelvételhez), prémium betéti kártyák (magas presztízsű dombornyomott betéti kártya, a nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni), prémium fém betéti kártyák (A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya. A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával prémium szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.)
Nyugdíjpénztárak
Money+ ügyintézés
USD készpénz forgalmazása

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00-17:00
Kedd9:00-17:00
Szerda9:00-17:00
Csütörtök9:00-17:00
Péntek9:00-17:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Telefonszám: 450-6260


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti MKB bankfiók utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az MKB bankfiók környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti MKB bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 122
Térkép

Az MKB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem