XXL GSM SZERVIZ

Cím: 1062 Budapest, Aradi utca 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Mobiltelefon szerviz
Garancián kívüli javítások!
Bármilyen típusú készüléket megjavítunk!
Készülékjavítás akár egy órán belül!
Ha az Ön telefonjába szükséges alkatrész nincs készleten, beszerezzük. Sőt, az általunk beszerelt alkatrészekre MINDEN esetben 3 hónap garanciát vállalunk!
Beszerezzük a szükséges alkatrészt!
Legyen az a legnépszerűbb gyártók készüléke, mint az iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, vagy épp valamely kevésbé ismert márka, mint a Cubot, a Blackview, az Ulefone, készüléke nálunk biztos kezekben van!
Hozza el hozzánk hibás készülékét, ÉS VÁRJA MEG A JAVÍTÁST!
Expressz javítást is vállalunk!
Megbízható szakértelem
Amennyiben boltunkban elérhető az alkatrész, amit cserélni, javítani kell készülékében, expressz javítást is vállunk. Helyben meg is várhatja, hogy elkészüljön, akár 30-60 perc alatt átadjuk az újra működő telefonját.



Kapcsolat, további információk: http://xxlgsm.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti mobiltelefon szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a mobiltelefon szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti mobiltelefon szerviz (XXL GSM SZERVIZ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 105, 178
  • trolibusz: 70, 78
Térkép

A mobiltelefon szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem