Appleparts

Cím: Budapest, VII. kerület, Hutyra Ferenc u. 11-15.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Valamennyi munkánkra és az általunk beszerelt alkatrészekre garanciát vállalunk, melyekről bővebben a garancia menüpontban olvashatsz.
Elhozod, megnézzük, és megmondjuk mi a probléma és hogyan, miként és mennyi pénzből orvosolható. Nem árulunk zsákbamacskát, az alkatrészek beszerzési árán túl pontosan tudni fogod mennyit tesz ki a teljes árból a munkadíjunk, mellyel egyrészt eddigi tapasztalatainkat, másrészről pedig a szervizeléshez szükséges professzionális eszközparkunkat fizeted meg.
Mind hardveres, mind szoftveres oldalról magasan képzett kollégáink azon vannak, hogy az elvállalt feladatokat minél gyorsabban, határidőre, pontosan és szakszerűen elvégezzék.



Kapcsolat, további információk: http://www.appleparts.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti mobiltelefon szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a mobiltelefon szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti mobiltelefon szerviz (Appleparts) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73, 74, 76, 78, 79M
Térkép

A mobiltelefon szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem