Griffone Gsm Mobiltelefon Szaküzlet (Tablet, Laptop Szerviz)

Cím: 1117 Budapest Kőrösi József u. 9.  (térkép lent)

Alle bevásárlóközpont mellett a Fehérvári úti Vásárcsarnok fszt. Új mobiltelefon értékesítés, Márkafüggetlen telefonok gyorsszervizelése, Használt telefonok adás-vétel, Tablet és Laptop szervizelése, tartozékok beszerzése gyors határidővel. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Történjen bármi a készülékeddel, azt megpróbáljuk a legrövidebb határidővel megjavítani, 1 éves garanciát adunk minden nálunk javított telefonra. Samsung, Huawei, Xiaomi, iPhone, LG, Sony készülékekhez tartozékok széles választéka kapható a XI ker. Griffone GSM Mobiltelefon boltunkban, az Allee Üzletközpont mellett a Fehérvári úti Vásárcsarnok főldszinten. Bankkártya-elfogadás: Visa, Mastercard, Maestro Parkolás: utcán fizetős Parkolás: Allee Bevásárlóközpont parkoló Honlap: https://griffonegsm.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti mobiltelefon szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a mobiltelefon szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti mobiltelefon szerviz (Griffone Gsm Mobiltelefon Szaküzlet (Tablet, Laptop Szerviz)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 6, 17, 41, 47, 48, 56A, 56, 61
  • busz: 6, 33, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 212A, 212, 213, 214
Térkép

A mobiltelefon szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben

2022. november 12-től szünetelő posták listája
Kapcsolat Adatvédelem