Mosómedve - Önkiszolgáló mosoda

Cím: 1111 Budapest Lágymányosi u. 10.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Rendelhető szolgáltatások: Hozod, viszed mosás, (mosás, szárítás, hajtogatás), Háztól-házig, (szállítás, mosás, szárítás , hajtogatás, szállítás ), Vasalás, Szőnyeg mosás, tisztítás 48 órán belül
Önkiszolgáló szolgáltatások: Nagyhatású mosógépeinkben 10 és 20 kg-os mennyiségben tud mosni, ez átlagosan 32 perc időtartamú. Több gépben tud egyszerre mosni, így a heti nagymosás, akár egy soktagú családnak is 32 perc alatt lebonyolítható.
Intézményi szolgáltatási árainkat egyedileg határozzuk meg, ezért az árakat csak és kizárólag személyes egyeztetést követően véglegesítjük megrendelőink felé.
Mosodánk önkiszolgáló, érmével működő, de a helyszínen tartózkodó mosodai alkalmazottunk is szívesen segít, ha szükséges.



Kapcsolat, további információk: https://mosomedve.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ruhatisztító utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a ruhatisztító környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti ruhatisztító (Mosómedve - Önkiszolgáló mosoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 6, N18, 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56
  • busz: 7, 33, 58, 133E
Térkép

A ruhatisztító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem