Corvin Plaza TOP CLEAN Szalon

Cím: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 32-38  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tartásjavítás
Ruhafestés – textilfestés
Bőrtisztítás és színezés
Folttisztítás
Szőnyegtisztítás - A szőnyegtisztítás fontos szerepet játszik a szőnyegek higiénikusan tartásában és élettartamának meghosszabbításában. A rendszeres szőnyegtisztítás segít abban, hogy a szőnyeg friss és tiszta maradjon, valamint hogy megelőzze az allergiákat és más egészségügyi problémákat, amelyeket a kosz és a por okozhat.
Kisjavítás, varrás
Vasalás
Ruhatisztítás
Mosás
Bio Clean - A BIO CLEAN technológia textíliakímélő és egyben környezetbarát tisztítás. Óvja velünk ruháját és környezetét. Hosszabbítsa meg kedvenc ruhája élettartalmát.
Impregnálás



A Top Clean szolgáltatásait a vevők igényéhez igazítja, a textíliák komplex kezelésén túl pluszszolgáltatásokat is biztosítva. Telefon: 710-1346

A ruhatisztító az üzletközpont épületében található. A Corvin Plaza autóval érkező látogatói két szinten több mint 800 férőhelyes parkolót használhatnak. A parkolás hétvégéken valamint hétköznapokon az első órában ingyenes. A mélygarázst két útvonalon lehet megközelíteni, a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől, melyből közvetlenül mozgólépcsővel vagy akár lifttel juthatnak fel a vásárlótérbe.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti ruhatisztító (Corvin Plaza TOP CLEAN Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6
Térkép

A ruhatisztító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem