Mister Minit üzlet - Aréna Mall

Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
élezés (korcsolya, olló, kés /hullámos élű is/, húsdaráló)
cipőjavítás (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
beléptető chip másolás - Rádiófrekvenciás proxy beléptető biléták (chipek) és érintős úgynevezett „kanalas biléták” másolása több féle színben és kivitelben. Jellemzően lépcsőház bejáratok, bejárati ajtók, sorompók működtetéséhez.
A Mister Minit üzletekben van lehetőség bankkártyás fizetésre is.
távirányító másolás - A Mister Minit üzleteiben igénybe vehető távirányító másolási szolgáltatás általában lefedi a magyar piacon előforduló típusokat. Másolhatók mind fix, mind ugrókódos távirányítók.
kulcsmásolás (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)
A Mister Minit üzletek általában nagy forgalmú helyeken (áruházak, bevásárlócentrumok) működnek, hogy ezzel is megkönnyítsék a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek dolgát, időt és fáradságot takarítva meg.
bélyegző készítés (hagyományos és automata) - A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálható az igényeknek legjobban megfelelő bélyegző.




Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Mister Minit üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Mister Minit üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti Mister Minit üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 80
Térkép

A Mister Minit üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem