Mister Minit üzlet - SHOPMARK

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 201.  (térkép lent)


Szolgáltatások
elemcsere (óraelemcsere is egyes üzletekben)
beléptető chip másolás
A Mister Minit üzletek általában nagy forgalmú helyeken (áruházak, bevásárlócentrumok) működnek, hogy ezzel is megkönnyítsék a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek dolgát, időt és fáradságot takarítva meg.
gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)
távirányító másolás
bélyegző készítés (hagyományos és automata) - A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálható az igényeknek legjobban megfelelő bélyegző.
kulcsmásolás (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
cipőjavítás (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
élezés (korcsolya, olló, kés /hullámos élű is/, húsdaráló)A Mister Minit üzlet az üzletközpont épületében található. A Shopmark bevásárlóközpontban van parkolási lehetőség is. Rövidebb, a bevásárlóközpont meglátogatásához szükséges időre a parkolás ingyenes, a hosszabb parkolásért fizetni kell.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti Mister Minit üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42, 50
  • busz: 50A, 50, 84E, 89E, 94E, 99, 142E, 194B, 194, 294E
Térkép

A Mister Minit üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem