Mister Minit üzlet - LURDY HÁZ

Cím: 1097 Budapest, Könyves K. krt. 12-14.  (térkép lent)


Szolgáltatások
beléptető chip másolás
élezés (korcsolya, olló, kés /hullámos élű is/, húsdaráló)
távirányító másolás
bélyegző készítés (hagyományos és automata) - A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálható az igényeknek legjobban megfelelő bélyegző.
cipőjavítás (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
A Mister Minit üzletek általában nagy forgalmú helyeken (áruházak, bevásárlócentrumok) működnek, hogy ezzel is megkönnyítsék a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek dolgát, időt és fáradságot takarítva meg.
gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)
elemcsere (óraelemcsere is egyes üzletekben)
kulcsmásolás (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)A Mister Minit üzlet az üzletközpont épületében található. A Lurdy Ház felszíni parkolóval és mélygarázzsal is rendelkezik. A parkolójegyre érdemes vigyázni, mert az elveszett jegyért pótdíjat kell fizetni.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti Mister Minit üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 2B, 51, 51A
  • busz: 281
Térkép

A Mister Minit üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem