Mister Minit üzlet - Tesco váci út Franchise

Cím: 1138 Budapest, Gács u. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
távirányító másolás - A Mister Minit üzleteiben igénybe vehető távirányító másolási szolgáltatás általában lefedi a magyar piacon előforduló típusokat. Másolhatók mind fix, mind ugrókódos távirányítók.
A Mister Minit üzletekben van lehetőség bankkártyás fizetésre is.
kisjavítások ( ragasztás, varrás )
beléptető chip másolás - Rádiófrekvenciás proxy beléptető biléták (chipek) és érintős úgynevezett „kanalas biléták” másolása több féle színben és kivitelben. Jellemzően lépcsőház bejáratok, bejárati ajtók, sorompók működtetéséhez.
élezés
kulcsmásolás
A Mister Minit üzletek általában nagy forgalmú helyeken (áruházak, bevásárlócentrumok) működnek, hogy ezzel is megkönnyítsék a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek dolgát, időt és fáradságot takarítva meg.
elemcsere
Cipőjavítás




Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Mister Minit üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Mister Minit üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Térkép

A Mister Minit üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem