Queen Nails and Lashes műköröm, gél lakk, műszempilla

Cím: 1161 Budapest József utca 59.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Várlak szeretettel, teljes átalakulást és feltöltődés biztosítok számodra! Személyre szabott stylinggal, orosz és ukrán minőségi anyagokkal készítem el az arcodhoz illő szempillaszettet! Körömszolgáltatások terén kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb anyagot és technikát! Alapos diagnosztizálás után, minőségi manikűr előzi meg a munkát! Figyelembe veszem a munkakörödet és az életviteledet, ennek és a stílusodnak megfelelően kiválasztjuk a megfelelő formát, körömhosszt és színt. Számtalan szín és kiegészítő közül szemezgethetsz. Rugalmas időpontfoglalásra van lehetőséged! Folyamatosan képezem magamat, így mindig lesznek számodra újdonságok! Szempilla építés Pick Up / Russian Volume Applikációs technika alapján Férfi-női-gyermek manikűr, kézápolás Spa kezelés ( peeling, masszázs, ápoló pakolások, parafinos pakolás stb..) Műköröm Erősített, tartós gél lakk Gyermekbarát körömlakk Csillámtetkó Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/Queen-Nails-and-Lashes-103539251225517


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti műköröm szalon utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti műköröm szalon (Queen Nails and Lashes műköröm, gél lakk, műszempilla) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 92, 92A, 144, 174, 244
Térkép

A műköröm szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem