Lélekforma mozgás és szépség stúdió

Cím: 1047 Budapest Fóti út 59.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Testkezelés
Manikűr műköröm pedikűr
Wellness masszázs
Kozmetika
Szolárium
Fodrászat



A kéz- és lábápolás a jól ápoltság, a jó közérzet része. Legalább annyi törődést igényelne mint pl. az arc bőre. Gondoljuk csak végig milyen igénybevételnek vannak kitéve nap mint nap. Kezünkkel végzünk sok tevékenységet mind a munkahelyünkön mind otthon a háztartási munka végzése közben. Lábainkat is folyamatosan használjuk, terheljük. Az időjárás is megteszi “jótékony” hatását : nyáron a napozás, télen a hideg idő kiszárítja, esetenként repedezetté teszi bőrünket. Éppen nem luxus a velük való törődés, ápolás.Fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Kapcsolat, további információk: http://lelekforma.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti műköröm szalon utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti műköröm szalon (Lélekforma mozgás és szépség stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 96, 122, 147, 196, 220, 230
Térkép

A műköröm szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem