Müller üzlet

Cím: Nyíregyháza Dózsa György út 4-6  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Müller üzletekben ajándékkártyát is lehet vásárolni különböző, több alkalomhoz illő motívumokban. A megvásárolt ajándékkártya minden magyarországi Müller üzletben beváltható.
Harisnya - harisnyák és zoknik minden alkalomra, széles választék, női és férfi termékek, selyemharisnyák/zoknik, sportzoknik, leggingsek, térdzoknik, lábszárvédők (egyes termékek nem találhatóak meg minden üzletben)
A Müller Drogéria üzletekben vett termékeket eredeti, bontatlan csomagolásban a vásárlást igazoló nyugta ellenében a vásárlástól számított 1 hónapig visszacseréli, vagy hasonló értékben levásárlást biztosító ajándékkártyát ad. Kivételt képeznek ez alól az élelmiszerek, vegyiáruk és a kozmetikai termékek (a tárolási sajátosságaik miatt), valamint a parfümök.
Drogéria - Minden Müller üzletben a legnagyobb területtel rendelkezik, széles választék: testápolás, napozó termékek, egészségügyi termékek, hajápolás, fogápolás, babatermékek, higiéniai termékek, háztartási termékek, állateledelek, étrendkiegészítők és reform élelmiszerek, édességek, üdítők, teák, partykellékek, konyhai segédeszközök
Játék - Játékok kicsiknek és nagyoknak, széles választék, kreatív játékok és kellékek, tudományos és fejlesztő játékok, társasjátékok, puzzle, elektromos játékok, modellek (járművek és vonatok), játékok kisgyermekeknek, babák, építőelemek, fajátékok, plüssállatok, LEGO termékek, Playmobil termékek, kültéri játékok, szezonális játékok és jelmezek, partykellékek
Háztartás - Kiváló márkák és háztartási kiegészítők. Széles választék több, mint 42.000 termékkel. Edények, poharak, evőeszközök, lábasok és tartozékok, sütőedények és tartozékok, dekoráció, ajándékok. A termékek nem találhatóak meg minden üzletben.
Széles választék, barátságos környezet, udvarias kiszolgálás, kedvező árak.
Papír-írószer - Minden, amire az iskolában, irodában, vagy otthon szükség lehet. Széles választék több, mint 19.000 termékkel. Füzetek, jegyzetfüzetek, iskolai és irodai kellékek, fóliák és csomagolóanyagok, iratrendezés, nyomtatópapírok, iskolatáskák és hátizsákok, válogatott könyvek, barkácseszközök, ajándéktasakok, üdvözlőkártyák.
Saját márka - Széles saját márka portfólió a mindennapi igényekre, bármilyen területről legyen is szó: szépség és bőrápolás, táplálkozás és egészség, háztartás és család.
Kézimunka - minden, ami a kötéshez, horgoláshoz, varráshoz kell, széles választék, termékkategóriák: kötő-, horgoló- és varrótűk, kötőfonalak, cérnák, kiegészítők (patentok, gombok, tűbefűző, mérőszalag stb.), pántok, foltok, felvasalható motívumok, egyes termékek nem találhatóak meg minden üzletben
Naturshop - Bio minőség és fenntarthatóság magas színvonalon, széles választékban. Natúrkozmetikumok és sminktermékek, arc- és tesápolás, szappanok, biotermékek. Egyes termékek nem találhatóak meg minden üzletben.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-20:00
Kedd08:00-20:00
Szerda08:00-20:00
Csütörtök08:00-20:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-20:00
Szombat08:00-20:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)09:00-17:00

Térkép

A Müller üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem