Munkaügyi Központ kirendeltségek - Budapesten - 8. kerületiek listája

Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztály

Cím: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 11.  térképen / útvonal ide

Telefon: 215-8799, 215-8805 Email: [email protected] A munkaügyi központok a fővárosi és megyei kormányhivatalok székhelyein találhatók, és azok foglalkoztatási, munkaerő-piaci feladatokat ellátó szakigazgatási szerveiként működnek. A kirendeltségek pedig a járási hivatalok részeként nyújtanak segítséget az állampolgároknak.


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti munkaügyi központ kirendeltség utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a munkaügyi központ kirendeltség környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti munkaügyi központ kirendeltség közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9
  • trolibusz: 83

A munkaügyi központ kirendeltség helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem