munkaügyi központ kirendeltség - Budapest Főváros Kormányhivatala IX. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztály

Cím: 1092 Budapest Ráday utca 42-44.  (térkép lent) útvonal ide


Nyitvatartás (a koronavírus járvány, illetve munkaszüneti napok miatt változhat)
Hétfő8:30 - 15:00
Kedd8:30 - 15:00
Szerda8:30 - 15:00
CsütörtökZÁRVA
Péntek8:30 - 12:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Telefonszám: +36 (1) 311-1414 A munkaügyi központok a fővárosi és megyei kormányhivatalok székhelyein találhatók, és azok foglalkoztatási, munkaerő-piaci feladatokat ellátó szakigazgatási szerveiként működnek. A kirendeltségek pedig a járási hivatalok részeként nyújtanak segítséget az állampolgároknak.


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti munkaügyi központ kirendeltség utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a munkaügyi központ kirendeltség környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti munkaügyi központ kirendeltség közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2, 4, 6
  • busz: 6, 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A munkaügyi központ kirendeltség helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem