A 38 Kht.

Cím: 1085 Budapest Horánszky u. 13.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A budapesti A38 Hajó Magyarország egyik legjobban felszerelt, technikailag kifogástalan koncerthelyszíne és független kulturális központja, amely évente hétszázötven előadóművészeti programot, koncertet szervez. Emellett az ország egyik legtermékenyebb, egyben egyik legnagyobb tradíciókkal bíró mozgóképgyártó műhelye, amely évente kétszázhatvan (eddig összesen több mint kétezer) televíziós produkciót készít, egyben a közszolgálati televízió naponta jelentkező élő magazinműsorának helyszíne. A tizennégy éve működő intézmény eddig több mint tízezer programot, koncertet, kiállítást, színházi előadást szervezett meg és bonyolított le, közel kétezer televíziós műsort, illetve dokumentumfilmet készített és több száz élő televíziós adást bonyolított le. Éves látogatószáma meghaladja a százötvenezer főt. Eddigi fennállása alatt több millió látogatót fogadott. Kapcsolat, további információk: https://www.a38.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti művelődési ház utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a művelődési ház környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti művelődési ház (A 38 Kht.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72
  • villamos: 4, 6
  • busz: 9
Térkép

A művelődési ház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem