Nőgyógyászok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Neidan Egészségközpont

Cím: 1134 Budapest Szabolcs u. 26-28  térképen / útvonal ide

Komplex rákszűrés. HPV tipizálás. HPV elleni védőoltás. CINtec Plus. Személyre szabott fogamzásgátlási tanácsadás. Sürgősségi fogamzásgátlás. Méhen belüli fogamzásgátló felhelyezése/eltávolítása. Nőgyógyászati fertőzések diagnosztikája és kezelése. 2D/3D hasi és hüvelyi UH vizsgálatok. Cikluszavarok kivizsgálása. Nőgyógyászati endokrinológiai kórképek diagnosztikája és kezelése. Változókori panaszok kezelése. Tumormarker vizsgálatok. Nőgyógyászati műtétek kórházi háttérrel. Honlap: http://www.neidan.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 13. kerületében a fenti nőgyógyász (Neidan Egészségközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 30A, 30, 105, 230
  • trolibusz: 75, 79

A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):




Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?




Kapcsolat | Adatvédelem