Nőgyógyászok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Dr. Szőcs Gyula magánrendelője

Cím: Budapest, XIII. kerület, Botond u. 14. 1.em/7  térképen / útvonal ide

Miómák műtét nélküli gyógyítása, vérzészavarok rendezése. Műtétek: méh és cysták eltávolítása, hüvelyplasztika, méhnyak plasztika, szűzhártya plasztika. MIRENA – méhen belüli eszköz szakszerű felhelyezése, eltávolítása, cseréje garanciával. Szűrővizsgálatok, gondozás (tumormarkerek, cytológia, HPV, stb). Mellszűrés, petefészek szűrés ultrahanggal. Második vélemény adása máshol kezelt, gondozott pacienseknek, tervezett műtét, szülés előtt. Igazságügyi orvos szakértői tanácsadás műhiba gyanús esetekben pacienseknek és ügyvédi irodáknak. Várandósok gondozása, szülésznő bevonásával (bármely terhességi korban fogadjuk jelentkezését, AR-IVF fogant terhességet is gondozunk). Szülésvezetés/ császármetszés (császármetszés végzését máshol gondozott kismamának is vállalom). Nőgyógyászati endokrin rendelés, meddőségi állapot rendezése. Honlap: http://drszocs.eu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti nőgyógyász (Dr. Szőcs Gyula magánrendelője) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 75, 79

A hármas metrónak van megállója a nőgyógyász közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem