Nőgyógyászok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Körúti Orvosi Centrum

Cím: Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24.  térképen / útvonal ide

Hüvelyi fertőzések kivizsgálása HPV tipizálás STD szűrés Méhnyakrákszűrés Spirál- felhelyezés/eltávolítás Nemi szervi növedékek eltávolítása Terhesgondozás Nőgyógyászati és szülészeti ultrahang Fogamzásgátlási tanácsadás Vérzészavarok kivizsgálása Menopauza tüneteinek kezelése Meddőség kivizsgálása PCOS tünetei és kezelése Honlap: https://koc.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti nőgyógyász (Körúti Orvosi Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 9, 15, 26, 91, 115, 191, 291

A hármas metrónak van megállója a nőgyógyász közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem