Nőgyógyászok - Budapesten - 12. kerületiek listája

dr. Koiss Róbert

Cím: Budapest XII. ker Városmajor u. 18.  térképen / útvonal ide

Szűrővizsgálatok STD szűrések- Chlamydia –Mycoplasma -Ureoplasma mintavétel Nőgyógyászati gyulladások kezelése Ultrahangos képalkotó szűrővizsgálatok Nőgyógyászati hormonális problémák kiderítése és megoldása Ciklusfelépítés Fogamzásgátlási tanácsok IUD felhelyezés és eltávolítás. Honlap: http://www.drkoiss.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 12. kerületében a fenti nőgyógyász (dr. Koiss Róbert) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 39, 102, 128, 129

A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem